Nike's Air Force 270 oppervlakken inside levendige "Sherbet" colorway | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat

Hun van de nieuwste hybriden van Nike, de asics schoenen Usaaf 270, zal binnenkort daar zijn in een voor de zomer geschikte 'Sherbet'-colorway.

Met de bovenkant truck reebok schoenen een bijgewerkte Air Force a hundred and eighty en de enige eenheid van de Air Max 270, wordt de sneaker gemarkeerd door een vleugje oranje, volt en rood, hierdoor knalt hij langs hun grijze bovenkant. Het meest in het oog springende aspect van deze Usaaf 270 is de zool met zijn combinatie truck fel oranje en volt-tinten.

Nike's gehybridiseerde Air Force a single puma schoenen Low Foamposite-silhouet is terug met een gloednieuwe "Rust Pink" colorway. Uitgerust achieved een Cup-zoolunit combineert ditgene aanbod de beste elementen van zowel de Usaaf 1 als de Foamposite - de constructie truck het voormalige en een schaalmateriaal van de laatste. Esthetisch komt de zijdelingse Swoosh in blok uit op beide sneakers, terwijl de mediale zijkanten een dingen tonaal houden voor een schone, eenvoudige seem. Black en Coral Stardust interageren met elkaar entrance het silhouet heen : creërend contrast. Appreciators truck deze gecombineerde look kunnen morgen een paar truck hun lokale Nike-winkel halen voor $ 180 CHF.

Highsnobiety wil onze lezers voorzien van de nieuwste updates in de sneakerwereld. vans schoenen We kunnen echter een betrouwbaarheid van ongeoorloofde lekken of geruchten niet verifiëren tenzij deze informatie rechtstreeks door de merken zelf wordt verstrekt.

Na vorige week een VaporMax "Black" en een Nike Mercurial Vapor 360 voetballaars lo hebben uitgebracht, is im or her weer een potentieel Virgil Abloh x Nike collab opgedoken. Volgens de geruchten werkt de ontwerper aan een remix van een Air Force 1 Low in hun zwart-witte colorway die im or her qua uiterlijk sterk op lijkt (althans volgens deze geruchten) voor de zeldzame MoMa-ongrijpbare AF1's die eerder dit jaar zijn gevallen.

Na de onthulling truck de Air Jordan a single "Homage to Home", werkt Nike samen met ELLE Magazine's eerste vrouwelijke imaginative director, Ruba Abu-Nimah, voor een speciale nieuwe Usaaf 1 Low-samenwerking.

Bekend als de Air Force 1 Reduced "Love", Nike en Ruba Abu-Nimah's nieuwe gezamenlijke fall is geïnspireerd op een uiterlijk van een postzegel uit 1984. De schoen emobides ook Ruba Abu-Nimah's toewijding aan gelijkheid, acceptatie en liefde. In een bijzonder is de buitenkant voorzien van een milde mix van Bright Red, blauwe, groene en gele details; het bovendeel will be geproduceerd in een overwegend witte colorway.

Je kunt hierboven de samenwerking tussen Ruba Abu-Nimah en Coleman Air Force 1 Low "Love" bekijken. De schoen zal naar verwachting release zien op maandag 9 04 en zal worden verkocht voor $ 120 CHF.